Tarife și rezervări

Ruta Moldovița -Argel

Locomotivă cu abur 25km – 3 ore Dus-Întors

Adulți: 60 LEI

Copii: 35 LEI

Plata se face doar cu numerar

Există restaurant în aer liber la capătul liniei în Argel

Ruta Moldovița -Vatra moldoviței

Locomotivă disel 10km – 2 ore Dus-Întors

Adulți: 30 LEI

Copii: 20 LEI

Plata se face doar cu numerar

În tipul pauzei la Vatra Moldoviței se poate vizita si Mănăstirea Moldovița

 

          Copiii sub vârsta de 3 ani călătoresc gratuit doar dacă sunt însoțiți de către părinți și nu ocupă un loc!!!!!

 

Este nevoie de o rezervare în prealabil.

În cazul neprezentării la casă de bilete cu 15 minute înainte de plecarea trenului rezervarea dumneavoastră va fi anulată!

ZILELE CARE LIPSESC DIN CALENDAR ÎNSEAMNĂ CĂ NU EXISTĂ LOCURI DISPONIBILE PE DURATA ÎNTREGII ZILE

Îmbarcarea pentru Mocănița Huțulca

Încarcare...

Întrebări frecvente

Trenurile Mocăniței Huțulca pot fi amânate sau chiar anulate în cazul în care există avertizări meteo care să pună în pericol siguranța călătoriei. Vă recomandăm să verificați statusul călătoriei înainte de plecare.

Da, în cazuri excepționale, poate fi necesară înlocuirea locomotivei cu abur cu una Diesel. Această măsură este luată doar pentru a asigura siguranța și continuitatea călătoriei.

În sezonul de vârf, pot interveni decalări ale orelor de plecare. Recomandăm verificarea orarului actualizat pe site-ul nostru înainte de călătorie.

Pentru grupurile mari de turiști, recomandăm închirierea unui tren charter pentru a asigura o experiență optimă pentru toți membrii grupului.

Accesul în tren este permis doar pe baza biletului de călătorie valid. Vă rugăm să vă asigurați că aveți biletul la dumneavoastră în momentul îmbarcării.

Datorită numărului limitat de locuri în trenurile regulate, vă rugăm să nu ocupați locurile cu bagaje, pentru a lăsa spațiu disponibil pentru ceilalți pasageri.

Pe parcursul călătoriei, pasagerii trebuie să respecte regulamentul de e avizat de AFER, care stabilește normele de conduită ale pasagerului. Aceste reguli sunt în vigoare pentru siguranța și confortul tuturor călătorilor.